Contact info@corda.nl

Content Management Systemen

Alle CORDA website pakketten worden in een content management systeem (CMS) ontwikkeld. Al deze systemen hebben wij door en door getest. Bij het maken van de juiste keuze voor een systeem staat de gebruiksvriendelijkheid van met name u als gebruiker centraal. Op basis van uw wensen bekijken we samen wat het juiste systeem is voor u.

Content Management Systeem CodeBlue©

In eigen huis ontwikkelden wij het content management systeem CodeBlue©. Een pakket waarin we snel websites kunnen bouwen en waarin we de gebruiker centraal stellen zodat hij eenvoudig zijn website kan onderhouden zonder lange trainingen.
Standaard leveren we bij de CORDA-pakketten een handleiding waarmee u eenvoudig de werking van het systeem kunt leren. Optioneel bieden wij ook trainingen aan.

Het systeem is uit te breiden met tal van modules. Voorbeelden hiervan zijn een portfolio-, nieuwsbrief-, producten-, relatie- en download module.

Open Source CMS

Naast het in eigen huis ontwikkelde CodeBlue© systeem kunnen wij uw website ook ontwikkelen met een open source oplossing, zoals WordPress of Drupal.

Alle webshop websites ontwikkelt CORDA in het open source systeem Magento.

 

Bel mij terug

Alle velden zijn verplicht.