Contact info@corda.nl

Internet marketing

CORDA ondersteunt u bij het opnemen van internet marketing in uw marketing-mix. Online marketing is uitermate geschikt om op een goedkope manier uw website te promoten. Daarnaast valt het rendement van deze marketing beter te meten, waardoor wij uw campagne constant kunnen verbeteren en uw rendement kunnen verhogen. Het is daarom een gemiste kans om dit niet in te zetten. Steeds meer bedrijven zien het internet dan ook, meer en meer, als hét marketingkanaal. Al dan niet in combinatie met offline vormen.

SEM: Search Engine Marketing

Er zijn diverse vormen van internet marketing. SEM is een van de hardst groeiende vormen. Hoog scoren in Google is belangrijk. Denk bij deze vorm aan het opzetten van een AdWords campagne zodat u aan de rechterkant bij Google in de zoekresultaten komt te staan. Interesse? CORDA ondersteunt u graag bij het opzetten van een passende SEM-campagne.

SEO: Search Engine Optimization

Door het ontwikkelen van een technisch goede website en door het gebruik van zoekmachine vriendelijke webteksten kunt u zorgen voor een hoge score in de linkerkolom van Google; de organische zoekresultaten.

CORDA ontwikkelt websites die standaard geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. En door het inzetten van een specialist op het gebied van webteksten bent u verzekerd van voor zoekmachines geoptimaliseerde teksten die gevonden worden.

Sociale media
Maar, SEO houdt meer in. Alles wat helpt om in de organische resultaten van zoekmachines hoger te scoren valt binnen SEO. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van sociale media websites voor het promoten van uw website, zoals Twitter en LinkedIn.


Zoekmachine marketing
Onder internet marketing vallen nog vele andere vormen. Ieder product, klant en website heeft zijn eigen aanpak nodig. Denk hierbij aan zaken als affiliate marketing, virale marketing, e-mail marketing, digitale nieuwsbrieven, online marktonderzoek en het inzetten van sociale netwerken.

CORDA kan u adviseren wat het beste bij uw bedrijf past. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel mij terug

Alle velden zijn verplicht.