Contact info@corda.nl

Nieuws

26-04-2011

Inzet van Sociale Media voor B2B marketing: bepaal uw strategie

Meer dan 75% van de Nederlandse marketeers en communicatiemanagers geeft aan in 2011 meer budget te gaan vijmaken voor de inzet van social media. Dat blijkt uit onderzoek van LEWIS PR onder 96 Nederlandse marketing- en communicatiemanagers. Uit dit onderzoek blijkt dat het merendeel van de managers met name wil investeren in LinkedIn en Twitter. Daarnaast willen ze duidelijk aanwezig zijn op YouTube en zien ze mogelijkheden met Facebook. Afhankelijk van de branche wordt Hyves ook genoemd. Belangrijkste redenen zijn interactie met klant, branding en leadgeneratie.

Lees meer »
10-12-2010

Ontwikkeling website Voeg- en Metselbedrijf Hollander

CORDA ontwikkelde voor Voegbedrijf Hollander uit Diemen een volledig op zijn wensen afgestemde website. Zoals alle websites van CORDA inclusief een Content Management Systeem waarmee de klant direct na opleveren de website zelfstandig heeft kunnen vullen.

Lees meer »
10-12-2010

Herbouw RescueMate.eu met webshop

CORDA Webdesign en Development heeft in samenwerking met PanSign Communicatie een uitgebreide webshop voor de RescueMate® van AED Solutioins ontwikkeld.

Lees meer »
15-10-2010

Nieuwe Magento webshop Per Sempre Toys

Voor Per Sempre Toys ontwikkelde CORDA Webdesign & Development, onderdeel van PanSign Communicatie, onlangs een webwinkel: http://www.persempretoys.nl. Per Sempre Toys is in 2010 opgericht met als doel houten speelgoed aan te bieden op het internet. Per Sempre Toys is een familiebedrijf en levert speelgoed aan particulieren en bedrijven, zoals scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Lees meer »
27-04-2010

CORDA nu ook op sociale netwerken Hyves en Facebook

Sinds gisteren is CORDA Webdesign & Development op nog meer sociale netwerken te vinden. CORDA was al te vinden op LinkedIn en had al een Twitter account maar vanaf vandaag is CORDA ook te vinden op de vriendensites Hyves en Facebook.

Hyves is de grootste sociale netwerk dienst in Nederland en Facebook is de grootste sociale netwerksite in de wereld. CORDA zou CORDA niet zijn als niet alle sociale diensten aan elkaar gekoppeld zijn waardoor alle nieuwsberichten en Tweets ook worden getoond op Hyves en Facebook.

Bezoek onze sociale netwerk accounts en wordt fan van CORDA op Facebook, vriendje op Hyves, volg ons op Twitter of houdt ons in de gaten via LinkedIn.

14-04-2010

Aangesloten bij Fronteers

Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vanaf heden zijn twee medewerkers van CORDA Webdesign & Development aangesloten bij Fronteers, een vakvereniging voor front-end webdevelopers.

Fronteers heeft de volgende doelstellingen:
- professionalisering van het beroep front-end webdeveloper.
- erkenning en verbetering van de positie van-, alsmede de ondersteuning van Nederlandse front-end webdevelopers.

Om deze doelstellingen te bereiken heeft Fronteers een aantal commissies in het leven geroepen. Deze commissies gaan onder andere onderzoeken hoe het gesteld is met het onderwijs en wat de mogelijkheden zijn tot diplomering en certificatie.

Daarnaast organiseert Fronteers naast een grote jaarlijkse conferentie vele cursussen en bijeenkomsten waar de leden kennis kunnen maken met nieuwe technieken, prikkelende stellingen en best practices.

02-04-2010

CORDA bezoekt Meet Magento 2010

Op woensdag 26 mei vindt de tweede Nederlandse Meet Magento plaats. Magento is het Open Source eCommerce platform dat CORDA Webdesign & Development inzet voor het maken van webshops. Naar dit evenement in Ede komen honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en developers om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Lees meer »
10-03-2010

Seminar: Meegroeien met het (sociale) web

Seminars PanSign Communicatie grandioos succes

Na een reeks van 8 succesvolle seminars (waarvan 7 bij PanSign intern en 1 extern bij een klant) onderzoekt PanSign Communicatie of er behoefte is voor nog enkele avonden. Dit staat los van de 2 verzoeken die al binnen zijn gekomen (1 x intern en 1 x extern).

Luc De Brouwer en Wilbert Claessens van CORDA Webdesign & Development schetsen een beeld van de huidige stand van zaken rondom sociale media en zullen u laten zien hoe u o.a. Twitter, Hyves of YouTube in kunt zetten voor uw bedrijf.

Interesse: bel met Theo Janssen of Wilbert Claessens voor de reservering.

Lees meer »
04-03-2010

CORDA kijkt terug op een succesvolle BKD

De fysieke presentatie van CORDA Webdesign & Development tijdens de Bedrijven Kontakt Dagen is succesvol verlopen.

Lees meer »
01-03-2010

Gratis websitescan

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van uw online marketing. U heeft een website, maar wordt deze gevonden? Of weet u dit niet? U ontvangt een rapport waarin we u vrijblijvend adviseren en eventueel oplossingen bieden.

Lees meer »

Bel mij terug

Alle velden zijn verplicht.