Contact info@corda.nl

Over CORDA

CORDA Webdesign & Development is een innovatief full service bureau voor nieuwe media, gevestigd in Limburg. We onderscheiden ons door een unieke manier van aanpak op het gebied van maatwerk internet oplossingen. Onze aanpak kenmerkt zich door creatieve designs, kundig webdevelopment, kennis van zoekmachine optimalisatie, gebruik van hoog kwalitatieve technieken, flexibiliteit én professionaliteit tegen een betaalbare prijs.

Uw internet marketing verzorgen wij van a tot z. Met een team van gespecialiseerde developers, designers, tekstschrijvers en adviseurs ontwikkelen we passende weboplossingen voor elke specifieke wens.

Ons team staat klaar voor elk project; van eenvoudige websites tot complexe maatwerkoplossingen, wel of niet uitgerust met het in eigen huis ontwikkelde content management systeem CodeBlue© of open source systemen zoals WordPress, Drupal en Magento (voor webshop oplossingen).

Heeft u advies nodig? Onze adviseurs weten alles over resultaatgerichte internet marketing. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf op internet al dan niet in combinatie met offline marketing.

 

Werkwijze CORDA

Door te werken volgens een vaste werkwijze en met de laatste technieken kunnen we uw project snel en vakkundig opleveren. Op de pagina werkwijze worden de stappen beschreven.

Wilt u meer weten over de diensten en/of de werkwijze van CORDA? Neem dan contact met ons op.

 

CORDA is een onderdeel van PanSign Communicatie uit Panningen.

CORDA werkt nauw samen met diverse afdelingen van PanSign Communicatie. Wanneer het een opdracht ten goede komt, kunnen we gebruik maken van de aanwezige kennis en kunde van de vormgevers, de fotograaf of de mediaplanners. Dus ook voor offline opdrachten bent u bij CORDA aan het goede adres.

PanSign Communicatie is een full service reclamebureau bestaande uit de volgende disciplines:

  • PanSign Communicatie
  • PanSign Concept & Vormgeving
  • PanSign (Studio)Fotografie
  • PanSign Advertising
  • PanSign Beletteringen & Grootformaat printen

Bekijk de websites van PanSign Communicatie: